Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Clip #114 ’Loflied op de langzaamloper (48) – Deutz VM 145 op de Jacoba’

AMSTERDAM

Sinds 2011 wonen Jack en Elise van Bekhoven op de sleepboot Jacoba met als ligplaats Woudrichem. De Jacoba werd als de stoomsleepboot Leiden in 1918 gebouwd bij Piet Smit jr. te Rotterdam en in de machinekamer staat sinds 1954 een Deutz VM 145 van 100 pk uit 1923.

1 / 1
(Beeld uit video)

(Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook