Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Verontrustende stijging ontvoeringen koopvaardij

Golf van Guinee

Het aantal bemanningsleden dat op zee met geweld van boord is gehaald en in gijzeling genomen, is in het eerste kwartaal van 2021 bijna verdubbeld, van 22 in dezelfde periode vorig jaar naar 40 nu. Dat meldt het International Maritime Bureau (IMB).

1 / 1
Somalische piraten hebben in 2008 de Faina gekaapt (Foto Wikipedia)

Somalische piraten hebben in 2008 de Faina gekaapt (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook