Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tweede Russische pijpenlegger naar Nord Stream 2

UST LUGA

Het Russische Gazprom heeft een tweede pijpenlegger ingezet op het project Nord Stream 2. Het is de Akademik Cherskiy dat samen met de Fortuna het laatste deel van de gasleiding tussen Ust Luga aan de Finse Golf en Greifswald, 100 kilometer ten oosten van Rostock.

1 / 1
Het Russische Gazprom heeft een tweede pijpenlegger ingezet op het project Nord Stream 2. (Foto Vesselfinder)

Het Russische Gazprom heeft een tweede pijpenlegger ingezet op het project Nord Stream 2. (Foto Vesselfinder)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook