Dit zijn de sterkste sleepboten ter wereld

Het gaat de laatste tijd over niets anders dan sleepboten. De Alp Guard en Carlo Magno werden ingezet om de vastgelopen Ever Given los te trekken. De Normand Drott bracht de Eemslift Hendrika in veiligheid. Op Twitter riep mr. Pieter van Vollenhoven Boskalis op een sleepboot naar Den Haag te sturen, om zo de kabinetsformatie vlot te trekken. Hoe sterk zijn deze BS’ers (Bekende Schepen) eigenlijk? En hoe verhouden deze sterren zich tot de sterkste schepen ter wereld? (Geen abonnee en wilt u toch dit artikel lezen? Klik hier)

(Foto Island Offshore)
(Foto Island Offshore)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Dit zijn de sterkste sleepboten ter wereld | Schuttevaer.nl

Dit zijn de sterkste sleepboten ter wereld

Het gaat de laatste tijd over niets anders dan sleepboten. De Alp Guard en Carlo Magno werden ingezet om de vastgelopen Ever Given los te trekken. De Normand Drott bracht de Eemslift Hendrika in veiligheid. Op Twitter riep mr. Pieter van Vollenhoven Boskalis op een sleepboot naar Den Haag te sturen, om zo de kabinetsformatie vlot te trekken. Hoe sterk zijn deze BS’ers (Bekende Schepen) eigenlijk? En hoe verhouden deze sterren zich tot de sterkste schepen ter wereld? (Geen abonnee en wilt u toch dit artikel lezen? Klik hier)

(Foto Island Offshore)
(Foto Island Offshore)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer