Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Dit zijn de sterkste sleepboten ter wereld

Suezkanaal

Het gaat de laatste tijd over niets anders dan sleepboten. De Alp Guard en Carlo Magno werden ingezet om de vastgelopen Ever Given los te trekken. De Normand Drott bracht de Eemslift Hendrika in veiligheid. Op Twitter riep mr. Pieter van Vollenhoven Boskalis op een sleepboot naar Den Haag te sturen, om zo de kabinetsformatie vlot te trekken. Hoe sterk zijn deze BS’ers (Bekende Schepen) eigenlijk? En hoe verhouden deze sterren zich tot de sterkste schepen ter wereld? (Geen abonnee en wilt u toch dit artikel lezen? Klik hier)

1 / 1
(Foto Island Offshore)

(Foto Island Offshore)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook