Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ministerie van Landbouw teleurgesteld door uitspraak pulsvisserij

Den Haag

Dat het Europees Hof van Justitie het Nederlandse verzoek heeft afgewezen om het verbod op de pulsvisserij nietig te verklaren, is een ‘teleurstellende uitspraak’, zegt het ministerie van Landbouw. Ook voor ‘de betrokken vissers’ is het een tegenslag, zegt het ministerie van Carola Schouten.

1 / 1
Ook voor 'de betrokken vissers' is het een tegenslag, zegt Carola Schouten

Ook voor 'de betrokken vissers' is het een tegenslag, zegt Carola Schouten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook