Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

EU-hof oordeelt over Nederlandse eis schrappen pulsverbod

Brussel

Het Europees Hof van Justitie doet donderdagmorgen rond 10.00 uur uitspraak over het Europese verbod op pulsvisserij. Nederland eist dat het hof de verordening die per 1 juli het vissen met stroomstootjes op platvissen totaal verbiedt nietig verklaart. Vooral Nederlandse vissers worden zwaar door het verbod getroffen.

1 / 1
BPQ-2108-Pulsvissers-moeten-volgens-gerechtelijke-uitspraak-worden-gecompenseerd

BPQ-2108-Pulsvissers-moeten-volgens-gerechtelijke-uitspraak-worden-gecompenseerd

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook