Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Digitaliseringsproject NVB moet lading naar water brengen

ROTTERDAM

Het digitaliseringsproject van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB) is inmiddels een jaar onderweg. Samen met haar leden, waaronder het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, havengemeenten en havenbedrijven, werkt de NVB aan het digitaliseren van binnenhavens. Einddoel is het beter benutten van de binnenvaart en een modal shift van weg naar water. Nog nodig: financiering.

1 / 1
Digitalisering binnenhavens moet binnenvaart aantrekkelijker maken als modaliteit. (Foto NT)

Digitalisering binnenhavens moet binnenvaart aantrekkelijker maken als modaliteit. (Foto NT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook