Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bemanning Nederlandse tanker Davide vrijgelaten

Barendrecht

Alle vijftien officieren en bemanningsleden die op 11 maart in de Golf van Guinee van het schip Davide B werden ontvoerd, zijn vrijgelaten en zijn veilig. De zeelieden hebben intussen contact gehad met hun familie. Alle bemanningsleden verkeren in een relatief goede toestand gezien de moeilijke omstandigheden waarin zij de afgelopen weken hebben verkeerd. Zij hebben medische controles ondergaan en worden gerepatrieerd naar hun land van herkomst.

1 / 1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook