Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeldzame reis op het verlanglijstje

WERKENDAM

Schipper Dirk Kieboom (32) vaart samen met zijn vrouw Marjolein (25) en de driejarige Gideon op de Estancia het liefst naar verre, onbekende bestemmingen. Op zijn verlanglijstje staat nog steeds een reis naar het einde van de Donau. Maar die reizen zijn zeldzaam.

1 / 2
Marjolein, Dirk en Gideon Kieboom. 'Dit schip is ideaal, je kunt er alle kanten mee op.' (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Marjolein, Dirk en Gideon Kieboom. 'Dit schip is ideaal, je kunt er alle kanten mee op.' (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook