Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Minister: ook laatste verloren containers Baltic Tern gevonden

Ameland

Ook de laatste twee containers die het schip Baltic Tern vorige week verloor ten noorden van Ameland, zijn gevonden. Dat heeft demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) gezegd tijdens een debat in de Tweede Kamer.

1 / 1
Een week geleden verloor de Baltic Tern de vijf containers (Foto Kustwacht)

Een week geleden verloor de Baltic Tern de vijf containers (Foto Kustwacht)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook