Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Groningen wil Eemshaven uitbreiden om bedrijven te lokken

Eemshaven

De provincie Groningen heeft plannen gepresenteerd om de Eemshaven met 600 hectare uit te breiden. Die stap moet het gebied aantrekkelijker maken voor bedrijven in waterstof, high-tech, de automobielindustrie, windenergie en batterijen.

1 / 1
De geplande uitbreiding van de Eemshaven (impressie Groningen Seaports / Koos Boertjens)

De geplande uitbreiding van de Eemshaven (impressie Groningen Seaports / Koos Boertjens)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook