Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eemslift Hendrika weg voor de poorten van de hel

Noorwegen

Het is goed afgelopen, dus we kunnen er luchtig over doen: voor de bemanning was de jongste reis van de Eemslift Hendrika er een om nooit te vergeten. Terechtkomen in 15 meter hoge golven is tot daaraantoe, maar schuivende lading, meer dan 30 graden slagzij en later een dood schip, is de nachtmerrie van iedere zeeman.

1 / 1
De eerste acht opvarenden worden van boord gehaald. De voorstuwing functioneert nog. Foto Kustwacht

De eerste acht opvarenden worden van boord gehaald. De voorstuwing functioneert nog. Foto Kustwacht

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook