Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ever Given ‘vast’ in Suezkanaal tot een miljard dollar is betaald

Suezkanaal

Dagen werd er gewerkt om de Ever Given zo snel mogelijk uit het Suezkanaal te krijgen. Maar nu lijkt de wereld omgedraaid. De Suez Canal Authority (SCA) claimt een schadevergoeding van een 900 miljoen dollar en zolang niet is betaald mag de Ever Given het kanaal niet verlaten.

1 / 1
De foto's van de blokkade van de Ever Given gingen de hele wereld over (Foto Maxar)

De foto's van de blokkade van de Ever Given gingen de hele wereld over (Foto Maxar)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook