Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Containeroverslag duisport stijgt met 5%

DUISBURG

De haven van Duisburg heeft recordresultaten geboekt in coronajaar 2020. De nettowinst steeg met 6,9%, van 13,3 miljoen euro tot 14,2 miljoen euro. Ook de containeroverslag steeg sterk met 5% tot 4,2 miljoen teu.

1 / 1
duisport heeft winstresultaten te pakken. (Foto duisport)

duisport heeft winstresultaten te pakken. (Foto duisport)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook