Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ankers cruiseschepen zijn te licht

SOUTHAMPTON

De Britse maritieme onderzoeksraad MAIB heeft een Safety Bulletin laten uitgaan rondom het ankergebruik van cruiseschepen. Die slaan van hun ankers omdat het ankergerei te licht is om stormen te doorstaan, zegt de raad.

1 / 1
Cruiseschepen voor de kust bij het Britse Torquay (Foto: Twitter/CharlieBhoy)

Cruiseschepen voor de kust bij het Britse Torquay (Foto: Twitter/CharlieBhoy)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook