Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Roeroord gaat explosieveilig baggeren in de Maas

Asselt

Aannemer Martens en Van Oord uit Oosterhout is in opdracht van Rijkswaterstaat begonnen met baggerwerkzaamheden in de Maas. De zandwielenponton Roeroord wordt ingezet om dit explosieveilig te kunnen doen.

1 / 1
De zandwielenponton Roeroord gaat baggeren in de Maas (Foto Rijkswaterstaat)

De zandwielenponton Roeroord gaat baggeren in de Maas (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook