Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Meerderheid EU-lidstaten voor cameratoezicht op zee

DEN HAAG

Demissionair minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit verzet zich niet tegen de plaatsing van camera’s op vissersschepen om de visserij op zee te controleren. Volgens haar tekent zich in Europa een meerderheid af voor invoering van Remote Electronic Monitoring, waar cameratoezicht onderdeel van is.

1 / 1
Demissionair minister Carola Schouten is niet tegen het plaatsen van camera’s van vissersschepen om de vissers in de gaten te houden. (Foto Ministerie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit)

Demissionair minister Carola Schouten is niet tegen het plaatsen van camera’s van vissersschepen om de vissers in de gaten te houden. (Foto Ministerie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • deltavis

  Er is geen ontkomen meer aan, aan het controle-virus bij de overheid.

 • daisy

  Volgende stap camera’s aan boord binnenschip, camera in de keuken, controle op wat je eet. Camera in de slaap kamer, verbod op voortplanting. De natte droom van de euganist kill billy gates. Enkelband voor de totale mensheid???????

  G.M. Noldes

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook