Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ander plan voor 30 scholieren op zeilschip na vulkaanuitbarsting

Kingstown

Dertig Nederlandse scholieren die aan boord zijn van zeilschip de Wylde Swan hebben hun programma moeten wijzigen door de plotselinge, hevige uitbarsting van de vulkaan La Soufièrre afgelopen vrijdag op het Caribische eiland Saint Vincent. Het schip met de scholieren die aan boord een onderwijsprogramma in de Cariben volgen, zou naar de hoofdstad Kingstown zeilen. Maar dat is waarschijnlijk niet meer mogelijk.

1 / 1
De Wylde Swan (Foto Wylde Swan)

De Wylde Swan (Foto Wylde Swan)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook