Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Iris promoot de binnenvaart

FRANKFURT

Er wordt net gelost in Frankfurt en ze moet straks nog even het ruim uitspuiten. Maar dat is geen enkel probleem voor Iris Dikker, die geen negen tot vijf-mentaliteit heeft. De 17-jarige steekt het liefst haar handen uit de mouwen. Daarom werd ze in november vorig jaar ook Maritiem Jongerenambassadeur. De binnenvaart promoten, vooral ook om meer meisjes voor de binnenvaart te laten kiezen, is haar doel.

1 / 1
Iris had nog nooit van een Maritieme Jongerenambassadeur gehoord, maar werd het uiteindelijk toch. Hoewel Corona een beetje roet in het eten gooide, promoot ze de binnenvaart een jaar lang. Ze hoopt vooral dat meer meisjes voor de binnenvaart kiezen. (Foto Stefan Segers)

Iris had nog nooit van een Maritieme Jongerenambassadeur gehoord, maar werd het uiteindelijk toch. Hoewel Corona een beetje roet in het eten gooide, promoot ze de binnenvaart een jaar lang. Ze hoopt vooral dat meer meisjes voor de binnenvaart kiezen. (Foto Stefan Segers)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook