Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Twee van de vijf verloren containers Baltic Tern gevonden bij Ameland

Ameland

Een van de vijf containers die woensdag in de buurt van Ameland van het containerschip Baltic Tern vielen, is geborgen. De kustwacht meldt dat de container met gebruikt frituurvet en andere oliën in Duits gebied aan boord van een schip is. Een andere container, met aceton, is gelokaliseerd.

1 / 2
De geborgen container (Foto ProNews)

De geborgen container (Foto ProNews)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook