Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nationaal Groeifonds kiest niet voor vaarwegen

Zwijndrecht

Het plan voor versterking van de vaarweginfrastructuur van het Centraal Overleg Vaarwegen (COV) krijgt vooralsnog geen geld uit het Nationaal Groeifonds. Het project is niet door de eerste ronde gekomen, maar het COV hoopt via een omweg nog kans te maken.

1 / 1
COV wil onder andere dat er een extra kolk komt bij Sluis Weurt (Foto Rijkswaterstaat)

COV wil onder andere dat er een extra kolk komt bij Sluis Weurt (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    de pennenlikkers die er over gaan weten ws niet eens dat er binnenvaart bestaat.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook