Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

MSC Rifaya eerste schip in Rotterdam uit file Suezkanaal

Rotterdam

De haven van Rotterdam heeft het eerste schip verwelkomd dat dagenlang in het Suezkanaal moest wachten tot een blokkade was opgelost. Het gaat om het containerschip MSC Rifaya, dat woensdag omstreeks 20.00 uur de haven van Rotterdam binnenvoer.

1 / 1
De MSC Rifaya is gearriveerd in de Rotterdamse haven. Het containerschip is het eerste schip uit de 'Suezfile' dat in Rotterdam arriveert. Het schip Ever Given blokkeerde dagenlang het Suezkanaal, waardoor honderden schepen geen kant op konden. Foto ANP/Robin van Utrecht

De MSC Rifaya is gearriveerd in de Rotterdamse haven. Het containerschip is het eerste schip uit de 'Suezfile' dat in Rotterdam arriveert. Het schip Ever Given blokkeerde dagenlang het Suezkanaal, waardoor honderden schepen geen kant op konden. Foto ANP/Robin van Utrecht

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook