Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Istimewa Elektro vervangt per direct verouderde systemen 18 bruggen en sluizen

Tilburg

Istimewa Elektro gaat in opdracht van Rijkswaterstaat de ICT-systemen van meerdere bruggen en sluizen vernieuwen. Het gaat om bruggen en sluizen op het Wilhelminakanaal en de Zuid-Willemsvaart. De bediening verhuist daarbij volledig naar de bediencentrale in Tilburg.

1 / 1
Het ICT-systeem in Sluis I bij Oosterhout zal als eerst worden vernieuwd (Foto Joop van Houdt / Rijkswaterstaat)

Het ICT-systeem in Sluis I bij Oosterhout zal als eerst worden vernieuwd (Foto Joop van Houdt / Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook