Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Emissieloze Zulu 06 gaat winkels bevoorraden in Parijs

PARIJS

Blue Line Logistics (BLL) gaat zijn jongste Zulu vrachtschip uitrusten met brandstofcellen op waterstof. Dat wordt gedaan in het kader van het Europese innovatieproject Flagships. Volgens de initiatiefnemers wordt de Zulu 06 waarschijnlijk ’s werelds eerste commerciĆ«le binnenvaartschip op waterstof.

1 / 1
Het ontwerp van de in aanbouw zijnde Zulu 06. (Beeld BLL)

Het ontwerp van de in aanbouw zijnde Zulu 06. (Beeld BLL)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    De twee Miljoen die de Ondernemers gezamenlijk bijleggen, is dit inclusief de schepen of alleen de ontwikkeling van het Emissieloze varen.
    Vindt dat deze Meneer erg veel pronkt met andermans veren, hij doet net of die het doet voor de Maatschappij, hij doet het voor ze portemonnee, niets mee mis, maar blaas dan niet zo hoog van de toren.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook