Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Doeslief…

ZWIJNDRECHT

Voor ‘Varen doe Je Samen’ (VDJS) mocht ik afgelopen week een webinar verzorgen met als thema ‘Welkom in de wereld van de binnenvaart’. VDJS houdt in deze coronatijd elke laatste donderdag van de maand een digitale bijeenkomst met nuttige informatie. Tot nu toe was dat in de vorm van een quiz. Op die manier werd de watersporter op amusante wijze geprikkeld tot het bestuderen van de spelregels op het water.

1 / 1
BLN Andries de Weerd_regiocoordinator

BLN Andries de Weerd_regiocoordinator

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook