Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Britse viskotters kunnen toch voor onderhoud naar Nederland

Den Haag

Britse gevlagde vissersschepen zijn toch welkom in elke Nederlandse haven. Door de Brexit mochten deze schepen niet meer aanmeren in onder andere Stellendam en Den Oever, ook als ze alleen voor onderhoud naar deze plaatsen wilden. Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) heeft hierover nieuwe afspraken gemaakt met de Europese Commissie.

1 / 1
De haven van Den Helder is nu met een omweg toch bereikbaar voor Britse vissers (Foto Port of Den Helder)

De haven van Den Helder is nu met een omweg toch bereikbaar voor Britse vissers (Foto Port of Den Helder)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook