Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Berging Eemslift Hendrika bij Noorwegen gaat van start

Noorwegen

De berging van het Nederlandse vrachtschip Eemslift Hendrika dat stuurloos en zonder werkende hoofdmotor drijft voor de kust van Noorwegen, gaat van start. Dat zei Hans Petter Mortensholm van de Noorse kustwacht woensdagochtend. (Geen abonnee en wilt u toch ons dossier over Hendrika lezen? Klik hier)

1 / 1
Eerder werden de bemanningsleden op spectaculaire wijze gered Foto YouTube / Hovedredningssentralen Sør-Norge)

Eerder werden de bemanningsleden op spectaculaire wijze gered Foto YouTube / Hovedredningssentralen Sør-Norge)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook