Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Berging Eemslift Hendrika uitgesteld tot donderdag

Noorwegen

De berging van het Nederlandse vrachtschip Eemslift Hendrika bij Noorwegen is uitgesteld tot donderdagochtend. Reden voor het uitstel is het slechte weer in het gebied, meldt de Noorse kustautoriteit Kystverket in een verklaring op de eigen website. (Wilt ons volledige dossier over de Hendrika lezen? Klik hier)

1 / 1
NaamloosBeelden vanuit de helikopter gedurende de reddingsoperatie (Foto YouTube / Hovedredningssentralen Sør-Norge)

NaamloosBeelden vanuit de helikopter gedurende de reddingsoperatie (Foto YouTube / Hovedredningssentralen Sør-Norge)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook