Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Baltic Tern verliest vijf containers boven Ameland

Ameland

Baltic Tern heeft woensdag op ongeveer 27,5 kilometer ten noorden van Ameland vijf containers verloren. Twee containers staan nog wankel, meldt de Kustwacht. Baltic Tern is een feeder met 1600 teu capaciteit.

1 / 1
De Baltic Tern in betere tijden (Foto Wikimedia)

De Baltic Tern in betere tijden (Foto Wikimedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • mdb

    Dacht dat die dichtbij de eilanden route bij storm verboden gebied voor alle vaartuigen was?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook