Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Smit Salvage gaat stuurloze Eemslift Hendrika bergen

Noorwegen

Het Nederlandse Smit Salvage gaat proberen de stuurloze Eemslift Hendrika van de ondergang te redden. De bemanning heeft het stuurloze schip verlaten. Het dreigde te kapseizen en kreeg te kampen met machine-uitval. De bergers moeten voorkomen dat het schip op de Noorse kust verdaagt.

1 / 1
De reddingsactie van de Eemslift Hendrika was een spectaculaire operatie (Foto YouTube / Hovedredningssentralen Sør-Norge)

De reddingsactie van de Eemslift Hendrika was een spectaculaire operatie (Foto YouTube / Hovedredningssentralen Sør-Norge)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook