Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ibis laat casco Belgische boomkorkotter Z-98 te water

SUMAR

Ibis Constructions in het Friese Sumar heeft donderdag 18 maart het 290 ton wegende casco van de Belgische boomkorkotter Z-98 Windroos met een drijvende bok en telescopische hijskraan te water gelaten.

1 / 1
De Z-98 Windroos voor de deur van hoofdaannemer Hoekman op Urk. (Foto Bram Pronk)

De Z-98 Windroos voor de deur van hoofdaannemer Hoekman op Urk. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook