Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bemanningsleden Ever Given mogelijk onder huisarrest

Suezkanaal

Het is mogelijk dat de kapitein en de bemanning van de Ever Given onder huisarrest worden geplaatst totdat het onderzoek naar de blokkade van het Suezkanaal is afgerond. Dat meldt de Times of India. Geen abonnee en wilt u dit artikel en ons uitgebreide dossier over Ever Given toch lezen? Klik dan hier)

1 / 2
De bemanning van de Ever Given zit nog midden in de hectiek (Foto Maxar)

De bemanning van de Ever Given zit nog midden in de hectiek (Foto Maxar)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    Zo zie jaar maar dat Europa een paradijs is in vergelijk met andere landen. Al hier honderden containers overboord donderen durven we nauwelijks iets te zeggen. Ja tegen mekaar maar niet naar de veroorzaker.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook