Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stuurman dankt leven aan reddingsvest

DUISBURG

Een automatisch reddingsvest heeft maandagavond 30 maart het leven gered van een 54-jarige stuurman.

1 / 1
Wasserschutzpolizei Duisburg

Wasserschutzpolizei Duisburg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • gerrit250

    Reddingsvesten zijn levensreddend. Reeds in 1987 viel iemand, op een koude novemberavond op de Westerschelde buitenboord. Toen hij werd gevonden was hij door de kou buiten bewustzijn. Na een week was hij weer gezond en wel terug aan boord.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook