Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stakingsdreiging in haven Rotterdam

ROTTERDAM

Vakbond FNV Havens dreigt met stakingen bij de zeeterminals van Rotterdam als er niet snel een acceptabele vertrekregeling komt voor oudere havenwerkers. De dreiging komt op een moment van uitzonderlijke drukte in de haven, na de blokkade van het Suezkanaal.

1 / 1
'Het werken in de havens is zo zwaar, dat houd je niet vol tot je 67e.' (Foto ANP)

'Het werken in de havens is zo zwaar, dat houd je niet vol tot je 67e.' (Foto ANP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook