Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Liefde ontluikt op de waterbus

ROTTERDAM

De ouders van zowel Pim Timmerman (32) als Machalina Meinderts (25) hadden een zeilboot en wisten zo de liefde voor het varen aan hun kinderen door te geven. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun werk op de waterbus, maar varen sinds eind 2019 samen op de Expecto.

1 / 1
Pim en Machalina: ’Als we ooit een gezin stichten willen we misschien wel stoppen met fulltime varen.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Pim en Machalina: ’Als we ooit een gezin stichten willen we misschien wel stoppen met fulltime varen.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook