Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

1,5 miljoen euro subsidie voor modal shift naar binnenvaart

Den Haag

Ondernemers die werk willen maken van een modal shift van weg naar binnenvaart kunnen een aanvraag indienen met een maximum van 500.000 euro per project. Daarvoor is nodig dat ze met een concreet voorstel komen hoe ze goederen willen verplaatsen van weg naar water.

1 / 1
Containerbinnenvaart Euromax

Containerbinnenvaart Euromax

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook