Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Tweedehands schepen fiks duurder

ROTTERDAM

De droge-ladingschepen, vooral de panamaxen en supramaxen, profiteren van een betere vrachtenmarkt. De vrachten stegen tot boven 20.000 punten, maar analisten twijfelen of sprake is van een structurele verbetering. Een korte opleving lijkt waarschijnlijker. Vooral voor de capesizers zijn er twijfels over de bestendigheid.

1 / 1
Deze bulker kwam in andere handen voor $ 16,8 miljoen, volgens VesselsValue ruim drie miljoen boven de marktwaarde.

Deze bulker kwam in andere handen voor $ 16,8 miljoen, volgens VesselsValue ruim drie miljoen boven de marktwaarde.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook