Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Oud Smit-topman Hans van Rooij over bergingen: ‘Het is een industrie van ego’s’

Hilversum

Oud-directeur Hans van Rooij van Smit Salvage deed onlangs in de podcast De Dag van NPO Radio 1 een boekje open over de wereld van bergers. Hij sprak, nog voordat de Ever Given in het Suezkanaal weer vlot was, over het financiële plaatje van de berging, de bergingsindustrie en de Nederlandse dominantie.

1 / 1
Hans van Rooij was bij de podcast De Dag te gast om te praten over de Ever Given (Foto Wikipedia)

Hans van Rooij was bij de podcast De Dag te gast om te praten over de Ever Given (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook