Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nog onduidelijk wanneer Ever Given aankomt in Rotterdam

SUEZKANAAL

Het is nog onduidelijk wanneer het containerschip Ever Given binnenloopt in de Rotterdamse haven vanuit het Suezkanaal. Geen abonnee en wilt u dit artikel en ons uitgebreide dossier over Ever Given toch lezen? Klik dan hier)

1 / 1
De Ever Given is weer op weg naar Rotterdam na 6 dagen vast te hebben gelegen. (Foto Wikipedia)

De Ever Given is weer op weg naar Rotterdam na 6 dagen vast te hebben gelegen. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook