Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Mts Lombardijen in de vaart genomen bij Maaskade Bevrachters BV

ZWIJNDRECHT

Maaskade Bevrachters BV in Zwijndrecht heeft 26 maart de binnenvaarttanker Lombardijen in de vaart gebracht. Het is de derde nieuwbouwtanker op rij, na de Ommoord en de Sardonyx. Daarmee telt de vloot nu meer dan 60 schepen.

1 / 2
Een cheque van vijfduizend euro gaat naar Stichting MATE om het nieuwe schip te vieren. (Foto ZMS)

Een cheque van vijfduizend euro gaat naar Stichting MATE om het nieuwe schip te vieren. (Foto ZMS)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook