Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Boskalis over klus Suezkanaal: ‘relatief klein en niet de moeilijkste’

Papendrecht

‘Iedereen weet dat Smit Salvage gebeld moet worden als je met een spoedeisende klus zit.’ Dat zegt topman Peter Berdowski van Boskalis, moederbedrijf van Smit Salvage. Toch was het volgens hem een relatief kleine bergingsklus. ‘En ook niet de moeilijkste.’ Geen abonnee en wilt u dit artikel en ons uitgebreide dossier over Ever Given toch lezen? Klik dan hier)

1 / 1
ever-given

ever-given

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook