Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijkswaterstaat start procedure renovatie Prinses Marijkesluis

Rijswijk

Rijkswaterstaat is een aanbestedingsprocedure begonnen voor de renovatie van de Prinses Marijkesluis in het Amsterdam-Rijnkanaal. De renovatie moet plaatshebben tussen 2023 en 2025 en moet de scheepvaart zo min mogelijk hinder opleveren.

1 / 1
De Prinses Marijkesluis wordt negen keer per jaar getest (Foto Rijkswaterstaat)

De Prinses Marijkesluis wordt negen keer per jaar getest (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook