Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

IWSA wil internationale werkgroep voor windaandrijving scheepvaart

LONDEN

De International Windship Association (IWSA) heeft de maritieme sector opgeroepen zo snel mogelijk alle alternatieve oplossingen voor scheepsvoortstuwing te beoordelen en te benutten. En dan met name windvoortstuwing. Dit om zo snel mogelijk de CO2-uitstoot te verminderen.

1 / 1
De IWSA roept op tot meer aandacht voor zeilvaart. (Beeld IWSA)

De IWSA roept op tot meer aandacht voor zeilvaart. (Beeld IWSA)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook