Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ever Given losgetrokken, scheepvaart wordt hervat

Cairo

Het containerschip Ever Given is los. Dat heeft het Suez-kanaal bekend gemaakt. Op Vesselfinder is ook te zien dat het schip weer recht in het kanaal ligt. Geen abonnee en wilt u dit artikel en ons uitgebreide dossier over Ever Given toch lezen? Klik dan hier)

1 / 1
Ever Given is maandagmiddag rond 15 uur weer vrij gekomen. Foto Twitter.

Ever Given is maandagmiddag rond 15 uur weer vrij gekomen. Foto Twitter.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook