Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart mist informatie in containerketen

ROTTERDAM

Zeeschepen varen steeds vaker uit schema, waardoor de zogenoemde Cargo Opening Times (COT) en Cargo Closing Times (CCT) steeds meer verschuiven. Dat is zeer problematisch voor de achterlandvervoerders, die daarover vaak niet tijdig worden geïnformeerd. Het Centraal Bureau voor Rijn- en Binnenvaart (CBRB) roept op tot betere communicatie binnen de vervoersketen.

1 / 1
De enorme schaalvergroting van de laatste jaren maakt ook dat het bij elke vertraging meteen om enorme aantallen containers gaat. Foto Robin van den Bovenkamp

De enorme schaalvergroting van de laatste jaren maakt ook dat het bij elke vertraging meteen om enorme aantallen containers gaat. Foto Robin van den Bovenkamp

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook