Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Werkzaamheden bij loskrijgen Ever Given in Suezkanaal gaan door

Cairo

De werkzaamheden om het vastgelopen containerschip de Ever Given in het Suezkanaal los te krijgen gaan onverminderd door, met zelfs enige vooruitgang. Met behulp van sleepboten kon het enorme schip iets in beweging worden gebracht en de scheepsschroeven zijn door baggeraars vrijgemaakt uit de modder in het Suezkanaal. Geen abonnee en wilt u dit artikel en ons uitgebreide dossier over Ever Given toch lezen? Klik dan hier)

1 / 1
Sleepboten en zandzuigers proberen de Ever Given los te krijgen. Foto ANP

Sleepboten en zandzuigers proberen de Ever Given los te krijgen. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook