Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Verzekeraars berekenen schade blokkade Suezkanaal op 10 miljard dollar per dag

ROTTERDAM

Verzekeraar Allianz heeft een vraag- en antwoordsessie uitgezonden met kapitein Rahul Khanna, hoofd van maritieme risicoconsulting, over de blokkade bij het Suezkanaal. Daarin spreekt hij over de uitdaging van het bergen van zo’n megaschip en de schade die op wereldwijd niveau wordt geleden door het stranden van de Ever Given. (Geen abonnee en wilt ons dossier over Ever Given toch lezen? Klik dan hier)

1 / 1
File van schepen in het Suezkanaal.

File van schepen in het Suezkanaal.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Haran

    Geerts Noels heeft in zijn boek over het Inefficiƫntie van van het gigantisme. beter kun je het niet omschrijven

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook