Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maersk leidt 14 schepen om Kaap de Goede Hoop

Kopenhagen

Containervervoerder Maersk laat zeker veertien schepen die door het Suezkanaal zouden gaan om heel Afrika varen. Het kanaal in Egypte is al dagenlang geblokkeerd door de vastgelopen Ever Given. Het aantal om te leiden schepen zal waarschijnlijk toenemen, meldt het bedrijf. Geen abonnee en wilt u dit artikel en ons uitgebreide dossier over Ever Given toch lezen? Klik dan hier)

1 / 1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook