Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Drone maakt inspectie onderwaterschip goedkoper

DORDRECHT

Prevent Survey in Dordrecht heeft iets wat geen ander Nederlands expertisebureau heeft: een onderwaterdrone. Dit toestel moet onder meer schade-inspecties onder water makkelijker, goedkoper en sneller maken. Er hoeft geen duiker meer voor te water en een kostbare droogzetting is evenmin nodig.

1 / 1
Pascal van Weelden en Denise Smit laten met trots hun onderwaterdrone zien. (Foto Robin van den Bovenkamp)

Pascal van Weelden en Denise Smit laten met trots hun onderwaterdrone zien. (Foto Robin van den Bovenkamp)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook