Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe LNG-bunkertanker gestationeerd in Antwerpen

Antwerpen

Titan LNG heeft in Antwerpen een nieuwe LNG-bunkertanker in de vaart genomen. Het FlexFueler 002 gedoopte binnenvaartschip zorgt ervoor dat nu overal in de Belgische zeehaven LNG kan worden gebunkerd.

1 / 1
De FlexFueler 002 wordt gedoopt in de haven van Antwerpen (Foto Port of Antwerp)

De FlexFueler 002 wordt gedoopt in de haven van Antwerpen (Foto Port of Antwerp)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook